Vi har skrevet en guide til, hvordan du finder fodbold på TV, online og over streaming. Det kan være lidt en jungle at finde ud af, hvordan man kan se fodbold.

Fodbold er uden sammenligning den største sportsgren i verden. Hver uge sidder rigtig mange foran TV-skærmen eller compteren for at følge med i de store fodboldligaer.

Den mest populære liga i Danmark er Superligaen, som trækker de højeste seertal blandt dem, der ser fodbold i TV. Men rigtig mange følger også med de store ligaer i Europa, fx Premier Leauge i England, La Liga i Spanien og selvfølgelig Champions League.

Formålet med denne guide er at gøre det klart, hvor man kan se fodbold i tv eller streame det online.

Fodbold på tv, online og via streaming
Fodbold på tv, online og via streaming

Hvor kan man se fodbold?

Man kan se fodbold på TV, men live streaming af fodbold er blevet mere populært de seneste år.

Alle fodboldkampe der bliver vist i TV kan også streames online, hvis du har de rigtig abonnementer og streaming services. Det kigger vi på i denne guide.

Fodbold på TV og live streaming

Der findes efterhånden mange fodboldligaer. Når du ved, at der kommer en god kamp, som du gerne vil se, så kommer spørgsmålet hurtigt: “Hvem sender kampen?” og “Hvor kan jeg se fodbold på TV eller online?”

Der er kommet mere konkurrence, men det betyder også at fodboldrettighederne er eksploderet. Du kan se, hvad fodboldrettighederne koster på Wikipedia. Heldigvis er der også mange seere, så udbuddet af kanaler, der sender fodboldkampe er relativt stort.

Ulempen er at alle ligaer ikke er tilgængelige på de samme tv-kanaler eller online-kanaler. Du skal altså vide, hvilke ligaer du helst vil se, hvis du skal se på tv.

Fodbold på TV og live streaming guide for sæsonen 2020/2021

Her kan du se en oversigt over de forskellige ligaer, så du ved hvor du kan se de forskellige fodboldkampe i tv eller streame dem online.

Der er så meget fodbold på tv, at du bliver nødt til at prioritere. Du kan reelt se tv hele dagen og natten med, hvis du har lyst til det. Du har mulighed for at følge med i dit hold på tv næsten uanset, hvem du holder med.

Du kan både se fodbold i hverdagene, men der er også fodbold lørdag og søndag. De fleste ligaer har efterhånden på grund af tv-rettigheder spredt kampene ud på flere dage, så de kan tjene flere TV-penge.

I en ganske almindelige fodboldweekend kan tv-programmet sagtens have flere end 100 kampe på de forskellige kanaler. Særligt hvis du har en stor TV-pakke eller abonnerer på de forskellige streamingtjenster i Danmark.

I denne tabel kan du se, hvor fodboldligaerne bliver sendt på TV i denne sæson.

Ligaer Land Kanaler
Superliga Danmark Canal 9, Eurosport 2, TV3 Sport, TV3 Max, TV3+
Champions League Europa TV3 Sport, TV3 Max, TV3+
Premier League England TV3+, TV3 Max, TV3 Sport, Xee
Europa League Europa 6’eren, Canal 9, Eurosport 2
La Liga Spanien Live streaming hos bet365
Serie A Italien Live streaming hos bet365
Bundesliga Tyskland TV3 Max, TV3 Sport, Live streaming hos bet365
Ligue 1 Frankrig TV3 Sport, Live streaming hos bet365

Landsholdet på tv

Jeg er altid interesseret i at se fodboldlandsholdet spille deres kampe, men det er ikke altid til at finde ud af, hvilken kanal de spiller på.

Egentlig burde både Herrelandsholdet og Kvindelandsholdet altid spille på en kanal, som alle kan se, men det er desværre ikke altid tilfældet.

Den bedste liste jeg har kunnet finde med, hvornår Danmarks landshold skal spille kampe er på tvsporten.dk. Måske har du et bedre sted at kigge?

Konklusion med fodbold i TV

Der er altså rigeligt med steder, hvor du kan se fodbold enten online eller via streaming.

Kommentarer