Inspiration

Saxo kan du finde mange bøger om fodbold og fodboldtræning. Her fremhæver jeg mine favoritter. (Du støtter sitet ved at bruge mit link til Saxo)

Når talent forpligter

Når talent forpligter

Sammen med en række af Danmarks absolut bedste sportsfolk undersøger en fodboldtræner og en ledelsesforsker i Når talent forpligter hvad det har af konsekvenser, når man ikke primært er motiveret af at vinde, men i stedet føler sig forpligtet af sit talent til at sætte sig spor på anden måde.

Læs mere

Motivation - nå i mål med din træning!

Motivation - nå i mål med din træning!

Det kan være svært at bevare motivationen, når det kommer til træning, men nu får du gode råd til at bevare den, uanset dit ambitionsniveau. Brian Overkær, Henning Langberg og Nicklas Pyrdol står bag Motivation, der hjælper dig med råd og værktøjer til at komme igang, fastholde vanen og forbedre dig.

Læs mere

Køb bøger på Saxo

Vores hæfter

Fodboldens Tricks Fodboldens Træningshjælper Fodboldens Lege Fodboldens Udfordring Fodboldens Minihjælper Bevægelser og verbal feedback Børnetræningsmanual Fodboldrytmer

Gratis inspiration

DBU Aldersrelateret træning DBU Børnetræning DBU Talentmanual DBU Den røde tråd DBU Holdninger og Handlinger DBU Børnetræningsmanualen 2006 DBU Ungdomstræning Trænerstart - med bolden i centrum På banen med bolden DGI Gamle lege og boldspil DGI Ideer på spil DGI Flere ideer på spil

Kan du lide vores arbejde?`

Du kan jo overveje at forære os en kop kaffe, så vi har noget at drikke, mens vi laver mere indhold til inspiration.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe

Sportmaster A-puls Saxo