Tak fordi du vil spille Fodboldens Udfordring

Tak fordi du vil spille Fodboldens Udfordring.

Du må lave to kopier af spillet. Hvis du har brug for flere kopier, så giv mig venligst en kop kaffe.

Fodboldens Udfordring

Fodboldens Udfordring

Fodboldens Udfordring er unikt spil, som kombinerer muligheden for at spille, bytte og samle på kort, som det kendes fra Pokemón-kortene. I Fodboldens Udfordring indeholder alle kortene fodboldrelevante boldøvelser - og du skal øve dig for at kunne bruge kortene.

Download reglerne

Desværre er sitet ikke fuldt automatiseret, så skriv til Lars Olesen , så sender jeg dig selve kortene hurtigst muligt.

Flere spillere?

Hvis I er flere end to, der gerne vil spille, så overvej venligst at give mig en kop kaffe.

Køb mig en kaffeKøb mig en kaffe

Opdateret: