Tak for interessen for managerspillet: Champions League.

Køb reglerne som PDF

Om reglerne til Champtions League

Vi har brugt mange – rigtig mange – timer på at udvikle et regelsæt som er så omfattende, at det bliver realistisk, men samtidig så simpelt, at det er til at finde rundt i. Derfor tager vi et mindre beløb for regelsættet. Det håber vi, at du har forståelse for.

Spillet kan stadig udvikle sig. Dette er et oplæg, men har et stort potentiale til spiludvikling.

Derfor har vi en forhåbning om, at du vil udødeliggøre jeres arrangement: både i billeder og i tekst, ligesom kendskab til jeres evaluering i form af et referat vil være til stor hjælp. Skadede spillere kan med fordel få en opgave som enten sportsjournalist eller –fotograf.

Vi har vedlagt:

  • managermanual – managerne er spillets omdrejningspunkt. Det skal være handlekraftige mennesker, som kan tage initiativ. Et udførligt regelsæt som de skal sætte sig godt ind i.
  • spillermanual – spillerne skal ikke vide det hele, men de skal orienteres om, hvad der kommer til at foregå, og ikke mindst hvad deres rolle er. Det kan de læse i denne folder.
  • arrangørmanual – hvornår skal jeg gøre hvad? Arrangørens opgave er hele tiden at holde tråd i arrangementet, så folk ikke kommer i alt for vanskelige situationer. Her finder du gode råd.
  • evaluering af seneste arrangement – erfaringerne fra seneste arrangement kan du med fordel tage højde for.
  • nyttige sedler – alle er listet i arrangørmanualen.
  • evalueringsskema om reglerne

På den måde kan vi gøre regelsættet endnu mere udførligt.

Gengivelse af materialet er kun tilladt med vores skriftlige samtykke og med kildeangivelse.

Køb reglerne som PDF

Læs mere om spillet