Hemmeligt våben for fodboldspillere

1 minutters læsning

- Bliv topspiller med Fodboldens Træningshjælper

“I denne måned vil jeg blive bedre til at skrue bolden på frispark lige uden for feltet ligesom Beckham.”

Endelig kan alle fodboldpiger og -drenge få deres eget hemmelige våben, så de kan blive endnu bedre end Zidane, Graversen og Sørensen. Nøgleordet er målsætning - men det er sin sag at lave en målsætning. Det kræver en Træningshjælper! Fodboldens Legestue har netop udgivet Fodboldens Træningshjælper, som gør den svære opgave med målsætning let. Hæftet hjælper med at realisere fodbolddrømmen, for det er kun de målrettede spillere, der når helt til tops.

I Træningshjælperen finder du mange gode anvisninger på, hvordan du skal lave en målsætning, der holder. Og så er det ikke engang alt: du får også kostråd, øvelser til selvtræning og gode råd. Du starter med at beskrive din fodbolddrøm.

“Jeg vil gerne på landsholdet”.

Nu er det formentlig ikke nok at ringe til Morten Olsen for at høre, om han har flere ledige pladser i VM-truppen. Det er garanteret nødvendigt at træne og øve sig. Du skal planlægge din træning. Du laver en målsætning for, hvad du skal lære i år, og hver måned forsøger du at komme nærmere på din målsætning med små delmålsætninger. Målsætningerne skal være præcise og konkrete, og de skal være målbare. Alt sammen kan du holde styr på i Fodboldens Træningshjælper. Vejen til succes er herefter brolagt med tålmodighed og selvtræning.

Fodboldens Legestue har også netop udgivet Fodboldens Lege, som indeholder alle de sjoveste fodboldlege, når man lige har et par timer til overs i sin fritid. Fodboldens Legestue er kendt fra DBUs Fodboldskole, hvor et hæfte og en video med fodboldtricks har været fast bestanddel i en årrække. Fodboldens Legestue ejes af Lars Olesen, som er kendt i fodboldkredse for at undervise i fodboldens mere finurlige sider.